Landgoed De Weerdbeemden – Kessel-Eik

Vanaf €1150

Reistype

Busvakanties

Bestemming

Nederland

Groepsgrootte

Maximum personen: 24

Locatie

Kessel-Eik

Vaste vertrekdatum(s)

26/07/2024
beemden, chronische ziekte, De Weerdbeemden, eik, Fauna, Fauna en flora, fietsen, flora, fysieke beperking, goed, hotel, Kessel, Kessel-Eik, Land, Landgoed De Weerdbeemden, Limburg, Maas, Musschenberg, natuur, natuurgebied, Nederland, Peel, slechtziendheid, visuele beperking, Weerd, Weerdbeemden

Fauna en flora ontdekken op de tandem voor mensen met een visuele beperking

Limburg staat bekend om de gemoedelijke sfeer, de bourgondische instelling. Een rustgevende en gemoedelijke omgeving waar genoten wordt van het leven! Kortom genieten met een zachte G. Kessel-Eik, sinds 2010 behorend tot de gemeente Peel en Maas ontstond vermoedelijk in de 17e eeuw. Eik was een gehucht onder Kessel, totdat het in 1950 een zelfstandige parochie werd. Tegenwoordig telt het dorp ongeveer 800 inwoners.

De Weerdbeemden is een natuurgebied, vlak langs de Maas, tussen de Musschenberg en Kessel-Eik. Het is ontstaan door klei afgraving ten behoeve van een steenfabriek. In de jaren na de afgraving ontwikkelde De Weerdbeemden zich tot een zeer gevarieerd moerasgebied met een rijkdom aan flora en fauna.

Voor mensen die blind of slechtziend zijn

Datum 

Opstapplaatsen

Aantal Vanaf prijs

Inschrijven

26/07/2024 – 02/08/2024
Station Brugge, Station Aarschot
24 Basisprijs € 1.605

CM-lid € 1.290

CM-lid met VT € 1.150

Boek hier jouw vakantie

Landgoed De Weerdbeemden

De accommodatie is een prachtige villa die zeer geschikt is voor gasten die net dat beetje extra’s zoeken. Privacy, rust en ruimte, een veilig omheind terrein, de mogelijkheid om je terug te trekken op je kamer welke voorzien is van eigen sanitair en TV, uitgerust opstaan vanuit een heerlijk comfortabel bed.

Het bijzondere landhuis ligt in het Limburgse dorpje Kessel-Eik, tussen Venlo en Roermond. Het huis beschikt over 12 slaapkamers met in totaal 30 slaapplaatsen en heeft een luxueuze uitstraling. De tuin grenst aan natuurgebied de Weerdbeemden, direct aan de uiterwaarden van de Maas. De accommodatie ligt op een terrein van ruim 26.000 m2. De tuin is parkachtig aangelegd en voorzien van een prachtige fontein.

Alle slaapkamers zijn voorzien van tv, 1-persoons boxsprings en een eigen badkamer.

Alle kamers hebben een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel met verwarmde spiegel.

Tuurlijk gaan we samen op vakantie. Deze reis is bedoeld voor mensen met een visuele beperking of slechtziendheid (tot 65 jaar). Geniet van de prachtige omgeving met onze volledig uitgeruste tandems met lage instap. Genieten van het weelderige groen, of een koffietje op het terras in het dorp verderop, alles is mogelijk! Plan samen met onze vrijwilligers je eigen fietsroute. Dit kan alleen of in groepsverband. De dagelijkse ritten kunnen variëren in tijd en afstand, met een maximum van ongeveer 70 kilometer per dag. Voor iedere deelnemer voorzien we een voorrijder.

Inclusief:

– vervoer met bus van opstapplaats naar accommodatie en terug

– huur van tandems

– zelfkook

Exclusief

– alle dranken

Fauna en flora ontdekken op de tandem voor mensen met een visuele beperking

Voor mensen die blind of slechtziend zijn

Datum 

Opstapplaatsen

Aantal Vanaf prijs

Inschrijven

26/07/2024 – 02/08/2024
Station Brugge, Station Aarschot
24 Basisprijs € 1.605

CM-lid € 1.290

CM-lid met VT € 1.150

Boek hier jouw vakantie