Hotel De La Poste – Le Bonhomme

Vanaf €1170

Reistype

Busvakanties

Bestemming

Frankrijk

Groepsgrootte

Maximum personen: 45

Locatie

Le Bonhomme

Vaste vertrekdatum(s)

30/06/2024
Bonhomme, bubbelbad, chronische ziekte, Colmar, cultuur, De Elzas, De La Poste, Ecomusée, Espace des métiers du bois, Frankrijk, fysieke beperking, gastronomie, Gérardmer, hotel, Hotel De La Poste, Kayserberg, Kaysersbergvallei, Labaroche, Lac-Blanc, Le Bonhomme, lift, Naturoparc, natuur, Poste, Rideauvillé, sauna, skigebied, Via Petrosa, Vogezen, volpension, wandelen, wijn, wijngaarden, zwembad

Ontdek het betoverende gebied van de Elzas

De Elzas ligt in het uiterste noordoosten van Frankrijk en is een van de kleinste regio’s van het land. Dit prachtige en betoverende gebied ligt tussen de Vogezen in het westen en de rivier de Rijn, die een lange natuurlijke grens met Duitsland vormt, in het oosten. Het pittoreske landschap is een mix van dichte bossen, rijke landbouwgronden, mooie wijngaarden, versterkte stadjes en schilderachtige dorpjes met vakwerkhuizen en met geraniums gevulde bloembakken.

Le Bonhomme werd volledig verwoest tijdens de Dertigjarige Oorlog en werd in het midden van de 17e eeuw bij Frankrijk gevoegd en ontwikkelde een belangrijke fokkerij- en kaasproductieactiviteit.

Aan mooie natuur en cultuur dus absoluut geen gebrek tijdens deze reis!

Voor mensen met een chronische ziekte en mensen met een fysieke beperking

Datum 

Opstapplaatsen

Aantal Vanaf prijs

Inschrijven

30/06/2024 – 07/07/2024
Gentbrugge en Jabbeke
45 Basisprijs € 1.625

CM-lid € 1.310

CM-lid met VT € 1.170

Single-toeslag € 155

VOLZET

Hotel De La Poste

Hotel De La Poste is gelegen in de Kaysersbergvallei, een waar paradijs voor liefhebbers van goede wijn, gastronomie en wandelaars. In het pittoreske dorpje Bonhomme, op 5 minuten van het skigebied Lac-Blanc, ligt dit lieve familiehuis met binnenzwembad, dat u al 4 generaties lang gepassioneerd verwelkomt, de droomplek om de rijkdommen van de Elzas te ontdekken.

35 comfortabele kamers, van verschillende typen, een verwarmd binnenzwembad, een sauna, een bubbelbad buiten, een groot schaduwrijk terras, een bar voor uw aperitieven en digestieven, een warm en licht restaurant ter ere van de Elzasser tradities, televisie met satellietpakket, overal gratis wifi, een seminariezaal, een lift.

Het hotel is een pionier op het gebied van toegankelijkheid. Alle kamers, het restaurant en de bar zijn bereikbaar met de lift. Er zijn 7 kamers met badkamer aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit. Ook het zwembad en het terras zijn 100% toegankelijk. In het restaurant is een menu in braille beschikbaar.

Inclusief:

– lunch op heen- en terugweg

Exclusief :

– dranken tijdens de maaltijden

– dranken tijdens excursies


Ontdek het betoverende gebied van de Elzas

Voor mensen met een chronische ziekte en mensen met een fysieke beperking

Datum 

Opstapplaatsen

Aantal Vanaf prijs

Inschrijven

30/06/2024 – 07/07/2024
Gentbrugge en Jabbeke
45 Basisprijs € 1.625

CM-lid € 1.310

CM-lid met VT € 1.170

Single-toeslag € 155

VOLZET