Zorgverblijf Ter Duinen

Vanaf €76

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

België, Belgische kust

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Nieuwpoort

Vaste vertrekdatum(s)

België, chronische ziekte, fysieke beperking, hotel, natuur, rolstoel, strand, zee

Nieuwpoort, gelegen aan de Belgische kust, is een stad met een rijke geschiedenis, levendige cultuur en toeristische aantrekkingskracht. Het dateert uit de 12e eeuw en speelde een cruciale rol in de Slag bij Nieuwpoort in 1600. De stad heeft musea, kunstgalerijen en jaarlijkse evenementen. Toeristen komen voor de prachtige stranden, jachthaven, watersporten en visgerechten. Nieuwpoort heeft geïnvesteerd in moderne voorzieningen en biedt mogelijkheden voor natuurliefhebbers en geschiedenisliefhebbers. Het is een charmante bestemming met voor elk wat wils. 

Boek hier jouw vakantie.

Zorgverblijf Ter Duinen is een ruim vakantiecentrum dat rust en gezelligheid uitstraalt. Het vakantiecentrum, gelegen op de helling van het duinengebied, is omgeven door een 9 hectare groot parkdomein met slotgracht en diverse aanplantingen. Je kunt er volop genieten van de zeelucht. De wandelafstand tot aan de zeedijk bedraagt 20 minuten.

Zowel het huis als het park is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle kamers beschikken over aangepaste douche, toilet, wastafel, radio, tv en oproepsysteem. De maaltijden zijn gevarieerd. Kinesitherapie is hier mogelijk.

Zorgverblijf Ter Duinen beschikt als extra troeven over een kapsalon, pedicure, grote bar, sfeervolle zithoekjes en een winkeltje waar je terechtkunt voor kranten, postkaarten, souvenirs.

Check-in ten vroegste vanaf 15 uur

Check-out: ten laatste om 10 uur

 

Prijsinfo:

Vanaf 76€/nacht/persoon in tweepersoonskamer in volpension

Vanaf 90€/nacht/persoon in éénpersoonskamer in volpension

Faciliteiten:

– aangepaste douche en toilet

– TV, radio en gratis Wifi

– oproepsysteem

– koelkast

– medische hulpmiddelen beschikbaar

– verpleging kan voorzien worden

– kinesitherapie mogelijk

 

Boek hier jouw vakantie.