WestCord Hotel Schylge

Vanaf €

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

Nederland

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Terschelling

Vaste vertrekdatum(s)

fysieke beperking, hotel, natuur, rolstoel, strand, zee

Terschelling is één van de grootste Waddeneilanden met een gevarieerde natuur naast vele lange stranden zijn er ook duinen, polders, heide, en bossen. Er zijn een aantal uitzichtpunten waar steeds weer een ander beeld krijgt van het eiland.

Boek hier jouw vakantie.

Hotel Schylge ligt  aan de enige natuurlijke baai van Nederland met het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Hotel Schylge biedt luxe en comfort met diverse ontspannende faciliteiten zoals een sauna, zwembad en schoonheidssalon. Lopend langs de haven ben je zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bos en wad starten bij het hotel. 

De 88 hotelkamers van dit viersterrenhotel hebben allen een balkon of terras met zicht op zee. Daarnaast zijn er 10 studio’s, met 2 aparte slaapkamers en een kitchenette. Voor het diner kun je terecht in de uitstekende keuken van Restaurant Op West.  Er is ook één aangepaste kamer met rolstoeltoegankelijk balkon en 2 badkamers (één standaard en één aangepaste). Deze kamer is voorzien van een extra slaapgedeelte met een hoog/laag bed.

 

Prijsinfo:

Op aanvraag

Faciliteiten:

– TV en gratis Wifi

– aangepaste kamer met aangepaste badkamer en elektrisch bed

– zwembad

– wellness

 

Boek hier jouw vakantie.