WestCord hotel Noordsee

Vanaf €

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

Nederland

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Ameland

Vaste vertrekdatum(s)

hotel, natuur, strand, zee

Ameland is één van de waddeneilanden, dat je bereikt na 3 kwartier varen vanuit Holwerd. Een aaneenschakeling van zandduinen, strand en drassig natuurgebied en ook 4 idyllische dorpjes. Met zijn 90km aan fietspaden is het werkelijk een fietsparadijs.

Boek hier jouw vakantie.

WestCord Hotel Noordsee ligt tussen het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Het is de perfecte plek voor een weekend, midweek of vakantie op Ameland. Vanaf het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes om het Waddeneiland te ontdekken en op vijf minuten loopafstand vind je de gezellige drukte van het dorpje Nes. Hotel Noordsee beschikt over 98 comfortabele hotelkamers en studio’s, mét balkon of terras. Ga lekker zwemmen in het verwarmde binnenzwembad of warm op in de sauna!

Hotel Noordsee beschikt over zowel hotelkamers als studio’s. De moderne balkonkamers zijn van alle gemakken voorzien die je kunt verwachten van een 4-sterren hotel. In de studio’s van heb je de vrijheid van een zelfstandig “huis” in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel.

Prijsinfo:

Op aanvraag

Faciliteiten:

– hotelkamers met balkon

– studio’s  voor 3 of 4 personen met keuken en balkon

– TV en gratis Wifi

– verwarmd binnenzwembad

– sauna mits reservering en betaling

Boek hier jouw vakantie.