Scandic Copenhagen

Vanaf €

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

Denemarken

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Kopenhagen

Vaste vertrekdatum(s)

fysieke beperking, hotel, ontspannen, rolstoel

Kopenhagen, hoofdstad van Denemarken, is gekend om zijn historische gebouwen zoals het prinsenhuis Amalienborg, Slot Rosenborg alsook de kleurrijke havenpanden in Nyhaven, groene parken, het beeld van de Kleine Zeemeermin, hippiewijk Christiania, brouwerij Carlsberg, vele interessante musea en nog veel meer.

Boek hier jouw vakantie.

Verblijf in het grootste Scandic Hotel in Denemarken, Scandic Copenhagen, met in totaal 18 verdiepingen. Alle 486 kamers hebben een modern design met een thema voor de stad of het platteland. Het hotel biedt voldoende gelegenheid om te ontspannen na een drukke dag. Er wordt hier veel belang gehecht aan rolstoeltoegankelijk toerisme en dat merk je niet alleen aan de fysieke toegankelijkheid, maar ook in het welopgeleide personeel.

Het hotel is gelegen aan het water, tegenover het Tycho Brahe Planetarium. Op maar 500 meter vind je het centraal station en het bekende attractiepark Tivoli. Het centrum van Kopenhagen ligt op 1 km van het hotel. Je kunt eten in het à-la-carterestaurant, maar voor een kleine honger kun je ook terecht in de bar of snackbar. Voor informatie over Kopenhagen en omstreken, ga je naar de excursiebalie, maar ook in het hotel kun je heel wat tijd doorbrengen; breng zeker een bezoekje aan de fitness en sauna die gratis ter beschikking staan. Voor een toeslag kun je ook genieten van het solarium en van een heerlijke massage!

Luchthaven: Kopenhagen Kastrup – Vliegtijd: 1.30 uur
Afstand tot het hotel: 14km

 

Prijsinfo:

Op aanvraag

Faciliteiten:

– moderne kamers met airco

– TV en gratis Wifi

 

Boek hier jouw vakantie.