Rhodes Bay

Vanaf €

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

Griekenland

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Rhodos

Vaste vertrekdatum(s)

chronische ziekte, fysieke beperking, hotel, natuur, rolstoel, strand, zee, zwembad

Rhodos stad heeft heel wat te bieden aan historisch erfgoed: het oude stadion, de Akropolis, Tempel van Apollo en het Filerimosklooster. Dit klooster ligt op de gelijknamige berg, in een groot dennenwoud waar je op zoek kunt naar wilde pauwen.

Boek hier jouw vakantie.

Rhodes Bay Hotel en Spa, is synoniem met een zee aan comfort en luxe op het prachtige eiland van Rhodos. Dit 5 sterrenhotel is de ideale uitvalsbasis voor zowel een familievakantie als een actieve vakantie of een weekje relaxen. De prachtige locatie en het warme welkom zijn gegarandeerd.

Wil je vooral ontspannen? Dan biedt Rhodes Bay een groot zwembad, maar ook wellnessfaciliteiten en toegang tot het strand. Hun spa-services zijn van heel erg hoog niveau en ook culinair zit je hier goed. Geniet van heerlijke Griekse of Italiaanse gerechten in 1 van de 2 restaurants.

Hun gerenoveerde Deluxe kamers hebben zeezicht of boszicht en hebben een balkon, je kan er  ook in een bungalow verblijven of een suite. Er zijn 2 rolstoeltoegankelijke kamers met aangepaste badkamer.

Luchthaven: Rhodes – Vliegtijd: 3.10 uur
Afstand tot het hotel: 13 km

 

Prijsinfo:

Op aanvraag

Faciliteiten:

– airco

– TV en gratis Wifi

– 5 verschillende zwembaden

 

Boek hier jouw vakantie.