Kasteel Pietersheim

Vanaf €115

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

België

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Lanaken

Vaste vertrekdatum(s)

België, hotel, kasteel, natuur

Tussen Maastricht, Luik en Aken ligt Kasteel Pietersheim als een oase van rust. Een kasteel zoals in een sprookje: een lange oprijlaan, een slotgracht en een waterburcht. Deze historische burcht won in 2010 de Vlaamse monumentenprijs en is zeker een bezoekje waard.

Kasteel Pietersheim is zowel per auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zo kan je je terugtrekken in een landelijke omgeving, terwijl je toch binnen 10 minuten in het centrum van Maastricht ben.

Op zoek naar een Mediterraan restaurant? Misschien is Restaurant Contrast in de buurt van Kasteel Pietersheim iets voor jou. Zorg dat je tijdens je bezoek naar Waterburcht Pietersheim gaat. Dit is een populaire attractie op wandelafstand van het hotel.

Veel plezier in Lanaken!

Kasteel Pietersheim is een fantastische keuze voor reizigers in Lanaken. Het biedt een gezinsvriendelijke omgeving en veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf.

Het kasteel biedt een lounge, waardoor je reis naar Lanaken nog leuker wordt. De toegankelijke kamer werd net volledig vernieuwd, dus je komt terecht in een nieuwe, toegankelijke kamer.

Prijsinfo:

Vanaf €115 per kamer, per nacht, inclusief ontbijt.

Faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • Bureau en TV op de kamer
  • Beddengoed en handdoeken inbegrepen
  • Zonneterras