Kloosterhotel Soete Moeder

Vanaf €126

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

Nederland

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Geen locatie

Vaste vertrekdatum(s)

chronische ziekte, fysieke beperking, hotel, klooster, natuur, Nederland, rolstoel

Of je nu naar ‘s Hertogenbosch gaat om te shoppen, voor de cultuur of voor de natuur, bij de receptie van het Kloosterhotel krijg je altijd alle nodige tips die je nodig hebt om van je verblijf in ‘s Hertogenbosch en omgeving een geslaagde reis te maken.

Shoppen kan je alvast in de Snellestraat. Kunstliefhebbers halen hun hart op in het Jeroen Bosch Art Center en het Design Museum. Cultuurliefhebbers komen dan weer aan hun trekken aan de Sint-Janskathedraal, waar regelmatig orgelconcerten gehouden worden. Je kan tot rust komen tijdens een rondvaart op de Binnendieze of je kan meerijden in een oldtimer voor een rondlieding door de stad met CityTours ‘s Hertogenbosch.

Kortom, voor ieder wat wils hier!

Boek hier jouw vakantie.

In het eigenzinnige Kloosterhotel de Soete Moeder boekt u niet zomaar een overnachting. Hier zit u goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ‘s-Hertogenbosch! Geniet van een heerlijk ontbijt of een lekker wijntje met een borrelplank in de gezellige Eetkamer met uitzicht op de kloostertuin. U vindt deze oase van rust en ontspanning vlakbij het bruisende Bossche centrum én de natuur. Laat u inspireren in een groene omgeving, waar de befaamde Sint-Janskathedraal het decor vormt. Welkom in dit stukje hemel op aarde!

De grote toegankelijke kamer vind je op het gelijkvloers met een rechtstreekse uitgang naar buiten, naar de rustige kloostertuin. In deze moderne kamer vind je alle moderne comfort, verborgen in een prachtig oud klooster.

 

Prijsinfo:

Vanaf €126 per kamer per nacht, exclusief toeristenbelasting, ontbijt en parking

10% korting vanaf 2 nachten

Faciliteiten:

– Parkeergarage (tegen betaling)

– Ontbijt (tegen betaling)

– Arrangementen mogelijk op aanvraag

– Unieke omgeving

– Gratis Wifi

– Kingsize bedden

– 10 minuten wandelen van stadscentrum

– Flexibel uitchecken, op aanvraag

– Waterkoker

– Koffie- en theefaciliteiten

– Flatscreen-Tv

– Binnentuin

 

Boek hier jouw vakantie.