DB San Antonio Hotel

Vanaf €

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

Malta

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

St Paul’s Bay

Vaste vertrekdatum(s)

hotel, kinderen, natuur, sauna, wellness, zwembad

Saint Paul’s Bay ligt aan de noordkust van het hoofdeiland Malta, op ongeveer 15 kilometer van de hoofstad Valletta. Deze kuststad heeft een brede zeepromenade met zicht op een kristalheldere zee en tal van winkels en restaurants.

Boek hier jouw vakantie.

Het DB San Antonio is een mooi viersterrenhotel in het hartje van St. Paul’s Bay. De voorbije jaren heeft het hotel een volledige metamorfose ondergaan; de modern ingerichte kamers kregen subtiele Marokkaanse details. In het wellnesscentrum kun je gratis gebruikmaken van de sauna’s, een overdekt zwembad, bubbelbad en de moderne fitnesszaal. Buiten vind je een zwembad met inloop en verrijdbare tillift. Er zijn verschillende zonneterrassen en je kunt gebruikmaken van een gratis handdoekenservice.

Ook de kinderen zijn hier meer dan welkom. Het hotel voorziet een miniclub en er is een apart kinderbad om zonder zorgen te kunnen zwemmen. Als ze toch net iets meer willen, kunnen ze minigolf spelen, darten, tafeltennis spelen, …

Het hotel biedt enkel all-in vakanties. Je kunt van het all-inclusive aanbod genieten in verschillende themarestaurants. In het hoofdrestaurant geniet je maaltijden in buffetvorm. In de bistro eet je à la carte en je vindt nog 2 aparte restaurants: eentje met Indiase en Marokkaanse gerechten en eentje met Aziatische gerechten.

Luchthaven: Malta Airport – Vliegtijd: 2.40 uur

Afstand tot het hotel: 20 km

 

Prijsinfo:

Prijzen op aanvraag

Faciliteiten:

– TV en air conditioning

– zwembad met inloop en verrijdbare tillift en gratis handdoekservice

– toegankelijke badkamer voorzien van douchestoel

 

Boek hier jouw vakantie.