Hotel l’O de Vie

Vanaf €

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

België

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Velm

Vaste vertrekdatum(s)

België, chronische ziekte, fysieke beperking, Haspengouw, hotel, kasteel, natuur, rolstoel

Velm is gelegen op een boogscheut van Sint-Truiden, te midden van de rust, natuur en de Limburgse gastvrijheid. Met de vele fruitboomgaarden in de buurt is het in het voorjaar een lust voor het oog dankzij de uitgestrekte bloesemvelden.

Boek hier jouw vakantie.

Hotel l’O de Vie in het rustige Zuid- Limburgse Haspengouw biedt zijn logés een ontspannend verblijf in een authentiek kasteel.

Alle designkamers zijn uitgerust met elektrische bedden en douche, kluis en minibar. De 6 aangepaste comfortabele kamers ontvingen het label A+ en voldoen bijgevolg aan de toegankelijkheidsnormen eigen aan dit label.

Er bevindt zich op 200 m van het hotel een gratis parking. Betalend parkeren kan ook ondergronds vlak bij het hotel. Je kunt er gebruikmaken van het overdekte zwembad (met lift) tussen 7 en 9 uur ’s morgens en vanaf 20 uur ’s avonds.

Aanpalend aan L’O de Vie ligt een woonzorgcentrum met seniorenflats: als je dat wil, kan de medische staf van dit woonproject op de hoogte gebracht worden van jouw aanwezigheid in het hotel. Met een noodknop in jouw kamer kan je hen dan contacteren als er een medisch probleem is. Voor deze service/permanentie betaal je 10 euro per overnachting.

Check-in mogelijk van dinsdag tot zaterdag ten vroegste vanaf 14.30 uur.
Check-out mogelijk van woensdag tot zondag ten laatste om 11 uur. 

Faciliteiten:

– TV en gratis Wifi

– medische hulpmiddelen kunnen gehuurd worden

– verzorging door externe verpleegdienst mogelijk

– permanentiesysteem

 

Boek hier jouw vakantie.