Bungalows Nautilus

Vanaf €

Reistype

Individuele vakanties

Bestemming

Spanje

Groepsgrootte

Maximum personen: 0

Locatie

Lanzarote

Vaste vertrekdatum(s)

appartement, bungalow, natuur, Spanje, vakantie, zwembad

Lanzarote behoort samen met Fuerteventura tot de oudste Canarische eilanden. Het wordt ook wel de ‘zwarte parel’ van de eilanden genoemd vanwege de donkere vulkanische rotsen en het donkere zand op het eiland.

Nautilus is gelegen in de wijk Matagorda, in de stad Puerto del Carmen. Omdat het complex omringd is door tuinen, is het hier rustiger dan op de meeste andere plaatsen in de omgeving. De bungalows liggen ongeveer 100 m van het strand en op circa 225 m van het centrum.

Boek hier jouw vakantie.

 

 

Nautilus is een mooi en rustig bungalowcomplex waar goede service en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Het complex is de perfecte accommodatie voor een ontspannen vakantie. Het buitenzwembad beschikt over een lift.

Logies worden standaard aangeboden op basis van ‘enkel overnachting’, er is wel mogelijk om ontbijt bij te boeken. Verder is er ook de mogelijkheid om ter plaatse take away maaltijden te bestellen. Ofwel kan je in het nabije commercieel centrum terecht waar je een wijde keuze aan eet- en drankgelegenheden vindt. In het complex zelf is er een uitgebreide supermarkt aanwezig.

De appartementen zijn uitgerust met 1 of 2 slaapkamers en een extra sofabed in de living. De ruime badkamers zijn volledig aangepast aan rolstoelgebruikers. Elk appartement heeft een eigen terras. Nederlands onthaal ter plaatse.

Luchthaven: Arrecife – Vliegtijd: 3.30 uur

Afstand tot het hotel: 8 km

Faciliteiten:

– kitchenette met eethoek

– TV en airco

– gratis wifi

– zwembad met lift

– medische hulpmiddelen kunnen gehuurd worden

– verpleging kan voorzien worden

 

Boek hier jouw vakantie.